广东快乐十分走势图彩乐乐
密碼:
注冊找密碼我的瀏覽
設首頁加收藏加書簽 ______

首頁每天學英語背單詞語法詞匯口語閱讀寫作翻譯寓言四級六級名著繞口令笑話外語動態詩歌散文雅思商務

您所在的位置: 大耳朵首頁 > 文章資料 > 英語考試 >...> 大學四級 > 四級試題 > 正文

站內搜索:

小提示:學單詞背單詞請到大耳朵免費在線背單詞系統
stitch/[stitʃ]/ n. 一針, 疼痛, 針法, 碎布條, 針腳 vt. 縫, ...

2017年12月四級答案(完整版)含翻譯全3篇

本文屬閱讀資料

Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short easy on how to best handle the relationship between parents and children. You should write at least 120 words but no more than 180 words.

It is a truth universally acknowledged that the relationship between a parent and a child is the most significant ones in a person’s life. Positive parent-child bond is beneficial to family harmony and the growth of children. Therefore, people should learn to balance the relationship between parents and children.

There are some conductive suggestions given to both parents and children. First and foremost, it is very important for parents to emphasize the significance of family time spent with their children, like eating meals together on weekends, going to sporting events, movies and the like. Besides, it would be beneficial if parents could pay attention to their children's academic performance, friendship and extracurricular activities. Additionally, it is necessary that child should boost their awareness of communicating with their parents, with relaxed and side-by-side conversations.

As has been noted, parents and children should make joint efforts to create good relationship between parents and children.

聽力

1 B .Her little brother

2 C. By selling lemonade and pictures

3 C .Providing clean energy to five million people

4. B. They can be laid right on top of existing highways

5 A. Endless fighting in the region

6. D .To find evidence of the existence of the “Lost lions”

7. B. Lions’ tracks

8 A. Her “lucky birthday”

9 D. Threw her a surprise party

10 B. The trip her husband has planned

11 C. He is eager to learn how the couple’s holiday turns out

12 A. They are sensitive to the dynamics of a negotiation

13 B. They know when to stop

14 C. They learn quickly

15 D. Get to know the other side.

16 D. How space research benefits people on Earth

17 B. They developed objects for astronauts to use in outer space

18 A. They are extremely accurate.

19 C. It marked the beginning of something new.

20 A. They believed in working for goals.

21 D. Doing needlework by the fire.

22 C. Sit down and try to calm yourself.

23 B. You may expose yourself to unexpected dangers.

24 D. Walk uphill.

25 A. Inform somebody of your plan.

Part Ⅲ Reading Comprehension ( 40 minutes )

Section A

26. K superior

27. D nuisance

28. M tip

29. O visual

30. A associated

31. F preventing

32. H sensitive

33. I slight

34. C indicate

35. B examine

Section B

36. Elderly students find it hard to keep up with the rapid changes in education.

答案:I

37. Some believe take-home exams may affect students' performance in other courses.

答案:E

38. Certain professors believe in-class exams are ultimately more helpful to students.

答案:C

39. In-class exams are believed to discourage cheating in exams.

答案:D

40. The author was happy to learn she could do some exams at home.

答案:B

41. Students who put off their work until the last moment often find the exams more difficult than

they actually are.

答案:H

42. Different students may prefer different types of exams.

答案:G

43. Most professors agree whether to give an in-class or a take-home exam depends on type of

course being taught.

答案:F

44. The author dropped out of college some forty years ago.

答案:A

45. Some students think take-home exams will eat up their free time.

答案:J

Section C

Passage One

46. What did researchers find puzzling about the first-night effect?

答案:D) In what way it can be beneficial.

47. What do we learn about Dr. Yuka Sasaki doing her research?

答案:C) She got some idea from previous studies on birds and dolphins

48. What did Dr. Sasaki do when she first did her experiment?

A) She monitored the brain activity of participants sleeping in a new environment.

49. What did Dr. Sasaki do when re-running her experiment?

答案:C) She exposed her participants to two different stimuli.

50. What did Dr. Sasaki find about the participants in her experiment?

答案:B) They tended to perceive irregular beeps as a threat.

Passage Two

51. What does the author say is the problem with women?

答案:D) They tend to push themselves beyond the limits of their ability.

52. Why do working women of child-bearing age tend to feel drained of energy?

答案: A) They struggle to satisfy the demands of both work and home.

53. What may hinder the future prospects of career women?

答案:A) Their unwillingness to say “no”.

54. Men and woman differ in their approach to resolving workplace conflicts in that______.

答案:C) men tend to put their personal interests first

55. What is important to a good leader?

答案:B) The ability to delegate.

翻譯1

華山位于華陰市,距西安120公里。華山是秦嶺的一部分,秦嶺不僅分隔陜南與陜北,也分隔華南與華北。與從前人們常去朝拜的泰山不同,華山過去很少有人光臨,因為上山的道路極其危險。然而,希望長壽的人卻經常上山,因為山上生長著許多藥草,特別是一些稀有的藥草。自上世紀90年代安裝纜車以來,參觀人數大大增加。(145字)

Huashan (Mount Hua) is situated in Huayin City, 120 kilometers away from Xi'an. It is part of the Qinling Mountains, which divides not only Southern and Northern Shaanxi, but also South and North China. Unlike Taishan, which became a popular place of pilgrimage, Huashan was not well visited in the past because it is dangerous for the climbers to reach its summit. Huashan was also an important place frequented by immortality seekers, as many herbs grow there especially some rare ones. Since the installation of the cable cars in the 1990s, the number of visitors has increased significantly.

翻譯(2)

黃山位于安徽省南部。它風景獨特,尤以其日出和云海著稱。要欣賞大山的宏偉壯麗,通常得向上看。但要欣賞黃山美景,就得向下看。黃山的濕潤氣候有利于茶樹生長,是中國主要產茶地之一。這里還有許多溫泉,其泉水有助于防治皮膚病。黃山是中國主要旅游目的地之一,也是攝影和傳統國畫最受歡迎的主題。(139字)

Huangshan (Yellow Mountain) is located in southern Anhui Province. The area is well known for its unique scenery, especially sunrise and sea of clouds. To enjoy the magnificence of a mountain, you have to look upwards in most cases. To enjoy Huangshan, however, you've got to look downward. Furthermore, Huangshan's moist climate facilitates the growing of tea trees, therefore the mountain is one of China's premier tea-growing areas. In addition, Huangshan has multiple hot springs which help prevent and cure skin illness. Huangshan is one of China's major tourist destinations and the most frequent subject of photography and traditional Chinese painting.

翻譯(3)

泰山位于山東省西部。海拔1500余米,方圓約400平方公里。泰山不僅雄偉壯觀,而且是一座歷史文化名山,過去3000多年一直是人們前往朝拜的地方。據記載,共有72位帝王曾來此游覽。許多作家到泰山獲取靈感,寫詩作文,藝術家也來此繪畫。山上因此留下了許許多多的文物古跡。泰山如今已成為中國一處主要的旅游景點。(142字)

Taishan (Mount Tai) is located in western Shandong Province. It is over 1,500 meters tall and covers an area of about 400 square kilometers. Taishan is a majestic mountain of historical and cultural significance which has been a place of worship for at least 3,000 years. A total of 72 emperors were recorded as visiting it. Writers came to acquire inspiration for composing poems and writing essays while artists for painting. Hence, a great many cultural relics were left on the mountain. Taishan has now become a major tourist attraction in China.


您是否對這篇資料想說點什么?歡迎評論或者糾錯,或者提交填空題答案! 您也可以立即
四級試題
高瞻遠矚
放眼全球
推薦資源
最新社區精華帖子更多>>
  • 走遍美國教學版
    走遍美國教學版
  • 哈利學前班[英語兒歌]
    哈利學前班[英語兒歌]
  • 海綿寶寶 英文版
    海綿寶寶 英文版
  • 風中的女王第1季
    風中的女王第1季
經典學習方法更多>>
文章資料目錄導航
經典名著 四六級考試 IELTS雅思 聽說讀寫能力 在線語法詞典 行業英語一 行業英語二 生活英語 輕松英語 專題英語
雙城記 寶島
戰爭與和平
悲慘的世界
傲慢與偏見
讀圣經學英語
八十天環游地球
考試動態
學習資料
歷年真題
模擬試題
心得技巧
學習方法經驗
考試動態
考試介紹
考試輔導
歷年真題
模擬試題
心得技巧
英語聽力
英語口語
英語閱讀
英語寫作
英語翻譯
英語詞匯
名詞 冠詞數詞
動詞 動名詞
代詞 形容詞
情態 獨立主格
倒裝 主謂一致
連詞 虛擬語氣
職場英語
外貿英語
商務英語
銀行英語
文化英語
體育英語
房地產英語
會計英語
金融證券
醫療英語
計算機英語
公務員英語
實用英語
電話英語
旅游英語
購物英語
市民英語
賓館英語
好文共賞
英語文庫
名人演說
小說寓言
諺語名言繞口令
笑話幽默 詩歌
笨霖筆記
CNN英語魏
實用九句
雙語閱讀
發音講解
分類詞匯
?
免責聲明:本站只提供資源播放平臺,如果站內部分資源侵犯您的權益,請您告知,我們會立即處理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英語  京ICP備10010568號 | 京公網安備 11010802020324號

微信掃一掃手機學英語 關閉
微博掃一掃手機學英語 關閉
QQ掃一掃手機學英語 關閉
广东快乐十分走势图彩乐乐
九鼎期货配资 5万理财3个月多少钱 银行还能给私募基金配资吗 今日股票推荐股 私募基金配资合法吗 2019车小将最新消息 易点策略 南宁专业股票配资 炒股第一步怎么开户 股票分析三大方法 0.315729s